Teollisuuden kunnospitotyöt  Nurmijärveltä

teollisuuden kunnossapitotyöt ja muut alan palvelut – meiltä löydät ratkaisut!

Aliurakointi J. Peltoniemi Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus mitä erilaisimmista teollisuuden kunnossapitotöistä, hitsaustöistä, hiekkapuhalluksesta ja maalaustöistä. Kattavan kokemuksemme myötä voimme tarjota sujuvan kumppanuuden ja korkealaatuisen toteutukseen kohteeseesi. Meiltä saat rautaisen paketin alusta loppuun – aina hitsauksesta varsinaiseen asennukseen saakka. Palvelemme Nurmijärveltä joustavasti koko Suomen alueelle.

Referensseihimme kuuluvat mm. yhteistyö Skanska Rakennuskone Oy:n, Skanska Infra Oy:n, Rudus Betoni Oy:n, Betset Group Oy:n, Lambertsson Oy:n, Betset MB:n (Nummelan ja Vierumäen tehtaat) sekä Asme Tiimi Oy:n kanssa. 

Kysy lisää teollisuuden kunnossapitotöistä meiltä!

Toteutamme teollisuuden kunnossapitotöitä tarpeen mukaan lyhyelläkin varoitusajalla. Olemme erikoistuneet etenkin betoniteollisuuden huoltoon, kunnossapitoon ja vuosihuoltoon, mutta otamme mielellämme vastaan urakoita kohteesta riippumatta. Myös muut teollisuuden asennustyöt sujuvat, kuten tuotantolinjojen asennukset jne. Työskentelemme ammattitaidolla niin tuotannonaikaisissa tehtävissä kuin seisokkien aikana.

Kysy lisää teollisuuden kunnossapitotöistä!

Tarvitsetko kokenutta tekijää hiekkapuhallukseen ja maalaukseen?

Meiltä saat taattua jälkeä myös hiekkapuhallukseen ja maalaukseen. Tarvittaessa saat meiltä laaja-alaisesti avaimet käteen -palveluna kaikki hitsauksesta jälkikäsittelyyn ja asennukseen saakka. Teollisuuden ja muiden kohteiden, kuten säiliöiden, siilojen, työkoneiden jne. hiekkapuhallukset ja pintakäsittelyt toteutamme kustannustehokkaasti, viimeisteltyä jälkeä unohtamatta.

Kysy lisätietoa »

Hitsauspalvelut kohteeseen kuin kohteeseen

Tarvitsetko kokenutta tekijää hitsaukseen? Meiltä saat monipuoliset hitsauspalvelut, olipa kyseessä vaativa teollisuus- tai yksityiskohde. Päivitämme jatkuvasti osaamistamme ja kalustoamme. Alan kokeneena ammattilaisena hallitsemme aina viimeisimmät, vaatimusten mukaiset hitsaustyöt. Olipa kyseessä puikko-, mag- tai tig-menetelmä, annamme täyden panoksemme toteutukseen. Huolellinen ja tarkka toteutus varmistaa kestävän toteutuksen, jonka perään ei tarvitse jälkeenpäin palata.

Pyydä tarjous hitsauspalveluistamme »

Pyydä tarjous kohteestasi!

Olethan meihin yhteydessä, kun etsinnässä on kokenut hitsaaja, hiekkapuhaltaja, maalaaja tai teollisuuden kunnossapidon ammattilainen. Annamme mielellämme lisätietoa toimintatavoistamme, hinnoitteluistamme ja aikatauluista. Meihin saat nopeasti yhteyden niin soittamalla kuin laittamalla viestiä.

Pyydä tarjous tästä »